Starup musik & Underholdning

ULF STARUP

51-322164 / starup-lacour@paradis.dk

Underholdning
 
Muntre og opløftende indslag under middagen, til receptionen eller konferencen.

En typisk tidsramme er 30 minutters underholdning, men vi tilpasser efter behov.

Her præsenteres forskellige muligheder:

 

Randi Winther

Her præsenteres et til lejligheden sammensat program af cabaret-sange, musicals og dansk underholdning. Et mere pågående program udvidet med sketches og monologer, tilbydessammen med Birgitte Kibenich. Begge shows er med akkompagnerende pianist.

 

Peter Milling

Peter er specielt kendt for sine fortolkninger af Gustav Winckler- og Dean Martinsange, det såkaldet ”crooner”-repertiore. Der bliver dog krydret med monologer, oplæsning og muntredanske viser. Peter gør meget ud af at skræddersy showet til eksempelvis brudeparret eller fødselaren, bl.a ved at skrive originale tekster til lejligheden.

 

Peter Milling & Ejnar Gensø

Et show af lidt komisk karakter, gerne over et bestemt tema som festlig afslutning på et seminar eller kursus. Sange, sketches, monologer og oplæsning. Med pianist. Vi har pt stor succes med et show til læger/sygeplejerske/psykiatere.

 

”Gem et lille smil”

Se denne

 

Uddrag fra årets Bogense Cabaret

Vi præsenterer årets BogenseCabaret, hele forestillingen eller i uddrag. Skuespillerne Kim Henriksen, Randi Winther, Ejnar Gensø og pianist Ulf Starup. Se Cabareten hjemmeside. Mindre konstellationer er mulige samt tidsrum efter behov.  Opførelse af hele forestillingen koster kr. 10.000. Ring til Ulf Starup.  

 

Kim Henriksen

Kim har et stort repertoire af danske revy og cabaret-sange som han

præsenterer sammen med oplæsning og monologer.

Sangene er bl.a. hentet fra Osvald Helmuth, Poul Reichhardt og Hans W. Petersen’s repertoire.